Thursday, February 11, 2010

biar lame sunyi,tapi xlupe nak berbunyi

yupp...antara best filling feeling yang aku rasa...

balik bercuti di negara sendiri...

nikmat x tergambar...biarpun xde sespecial mane aktiviti kt sini,but i have really great memories with nice peoples n surrounding that i really love...thanx uols..

cuti dah nak abis..

ade beberapa ari je lagi kt malaysia ni..sedey...lap air mata jap..ni pun dah demam..

dah start kemas beg sambil kesat-kesat mate.. *eh,habuk masuk mate ek??* (^_^')

p/s:memang orang cuti xde mood update blog ek??hehe

1 take a momento:

Dewi Aja said...

Hello Admin!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment