Wednesday, April 13, 2011

2011

assalamualaikum...=)


ok...dah lapuk...dah masuk bulan 4 pun tahun ni...=)


alhamdulillah...managed to finished my study down there...after 2years survived with the different environment,finally i reached my hometown safely...

grad on 15th dec 2010...balik malaysia 16th dec...very the excited xsabar nak balik...hehe...owh,17th pergi putrajaya lapor diri...and 18 & 19 pulun pergi kursus kahwin dekat masjid negara dengan incik shumi...opsss...currently dah officially can be called as incik tunang...;)

2011.....alhamdulillah...banyak mende2 baik yang jadi...akhirnya managed to get job after 3months jobless...rezeki nak kahwin agaknya..=)..


dan alhamdulillah...im currently b2b...and getting married this coming 1st may..seriously everything happened too fast...ya Allah..permudahkan segalanya untuk kami...sesungguhnya Engkau lah tempat kami bergantung harap...amin...


p/s: actually,ade banyak sourvenier dari aussie yg x ter distribute...ade sape2 yang nak x?hehe

1 take a momento:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment