Sunday, August 2, 2009

tudung terbang entah ke mana..



orang kate...





klu belajar kat oberci,tudung selalu terbang entah ke mana..ye ke???




em..i agree...huhu





baru2 ni...tudung ku hampir2 terbang...angin very da windy..huh...mujur la sempat di selamatkan..klu x,togel la kepala aku time2 tu gak..nauzubillah..(ya allah...selamatkan iman ku)



2-3 menjak ni...angin tu sangat kuat...tengah2 berjalan pun boleh rase kene tolak ke depan...xpela..save my time.save my energy..cepat seminit berjalan...hehehe..





em...ni internet xmasuk lagi...saya sangat bosan...ari ahad pun kena g uni lagi...uwaaaaaa....




disebabkan boring ni,nak bagi adiah la kat kakak kesayangan...bagi buah mata tangan skit kat die...





so kakcik...ni la pic i tengah g jalan2 dulu...skit je dlu boley???hehe








at richmond bridge






itik2 berenang di tepian pantai




adikmu yang penat berjogging





ok la...mau balikkk dulu...dadaaaaaaaa....

4 take a momento:

honeylanz said...

nk masuk winter dah ke?? hehehe... bestnye jogging time windy day...cantik la tmpt nih

Lazyf... said...

Ya Ampun...Subhanallah...igtkan per la td...hehehe...kuatkanlah imanmu dik....amin!!!

ainie aziz said...

baru je nak bg tarbiyah tadi. sib baikkk! gambar tak cukup!! update lagi byk2!

azma_aziz said...

kak has..
skang ni dah ujung2 winter...tula,best je wat aktiviti time2 ni..xpenat..nak2 pose..kul 5 dah buke..hehe

lazyf..
insyaallah..doakan saya..=)

kakcik..
hehehehehe...i baru discover upload pic kat pc uni ni cepat...nanti la i berbondong2 bawak cd pic datang sini..hehe

Post a Comment